31 Ocak 2014 Cuma

Son Umut filmine genel bakış


Son Umut , Clive Owen,Michael Caine,Ed Westwick,Julianne Moore,Charlie Hunnam gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Son Umut yapımcısı ise Eric Newman . 2006 yapımı filmi Alfonso Cuarón yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Alfonso Cuarón . Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor.

Eragon filmine genel bakış


Stefan Fangmeier ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Eragon , Djimon Hounsou,Sienna Guillory,John Malkovich,Jeremy Irons,Edward Speleers gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Eragon yapımcısı ise John Davis . 2006 yapımı filmi Stefan Fangmeier yönetmiştir.

Müzede Bir Gece filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Robin Williams,Ben Stiller,Owen Wilson,Carla Gugino,Paul Rudd gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. 2006 yapımı filmi Shawn Levy yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Shawn Levy . Chris Columbus Yapıtı bir film !

Nightmare Detective filmini hd izle


Yoshio Harada,Masanobu Ando,Ren Osugi,Shinya Tsukamoto,Ryuhei Matsuda , Nightmare Detective filminin başrollerini üstleniyor. Shinya Tsukamoto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2006 yapımı filmi Shinya Tsukamoto yönetmiştir. Nightmare Detective yapımcısı ise Shinya Tsukamoto . Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor.

Neşeli Ayaklar filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise George Miller . Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Neşeli Ayaklar , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2006 yapımı filmi George Miller yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Bruce Berman üstlenmiştir.

Loco'nun Ateşi filmi izle


Filmin yapımcılığını Andrés Wood üstlenmiştir. 2001 yapımı filmi Andrés Wood yönetmiştir. Patricia López,Mariana Loyola,Emilio Bardi,Luis Dubó,Loreto Moya , Loco'nun Ateşi filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Andrés Wood bulunmaktadır. Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor.

Ha-buah filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Eytan Fox . Ha-buah , Daniela Virtzer,Shredi Jabarin,Ohad Knoller,Alon Friedman,Zohar Liba gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Ha-buah yapımcısı ise Leon Edery . Nefes kesecek 107 dklık film sizleri bekliyor. 2006 yapımı filmi Eytan Fox yönetmiştir.

Başkalarının Hayatı filmi vizyon tarihi


Nefes kesecek 137 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Florian Henckel von Donnersmarck bulunmaktadır. 2007 yapımı filmi Florian Henckel von Donnersmarck yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Quirin Berg üstlenmiştir. Sebastian Koch,Ulrich Mühe,Martina Gedeck,Ulrich Tukur,Martin Brambach , Başkalarının Hayatı filminin başrollerini üstleniyor.

Apokalipto filmi izle


Mel Gibson Yapıtı bir film ! Apokalipto , Rudy Youngblood,Dalia Hernandez,Amilcar Ramírez,Mayra Serbulo,Espiridion Acosta Cache gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi Mel Gibson yönetmiştir. Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Mel Gibson bulunmaktadır.

Pan'ın Labirenti filmi hakkında


Guillermo del Toro ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Pan'ın Labirenti , Ivana Baquero,Maribel Verdu,Doug Jones,Ariadna Gil,Sergi López gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi Guillermo del Toro yönetmiştir. Guillermo del Toro Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor.

Kusursuz Yabancı filmi hakkında


Kusursuz Yabancı , Bruce Willis,Halle Berry,Giovanni Ribisi,Heidi Klum,Nicki Aycox gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. Elaine Goldsmith Thomas Yapıtı bir film ! James Foley ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi James Foley yönetmiştir.

Örümcek Adam 3 filmini hd izle


Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. Örümcek Adam 3 yapımcısı ise Stan Lee . Filmin başrollerinde ise Tobey Maguire,Kirsten Dunst,James Franco,Thomas Haden Church,Topher Grace gibi kaliteli isimler bulunuyor. Sam Raimi ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi Sam Raimi yönetmiştir.

Tepenin Gözleri 2 filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise Martin Weisz . Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Jessica Stroup,Daniella Alonso,Derek Mears,Michael McMillian,Lee Thompson Young gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Martin Weisz yönetmiştir. Wes Craven Yapıtı bir film !

Mr. Brooks filmi izle


Filmin yönetmeni ise Bruce A. Evans . Kevin Costner,Demi Moore,Dane Cook,Danielle Panabaker,William Hurt , Mr. Brooks filminin başrollerini üstleniyor. 2007 yapımı filmi Bruce A. Evans yönetmiştir. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Kevin Costner Yapıtı bir film !

Şrek 3 filmine genel bakış


Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Chris Miller yönetmiştir. null , Şrek 3 filminin başrollerini üstleniyor. Andrew Adamson Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Chris Miller .

3 Gün İçinde Öleceksin filmine genel bakış


Sabrina Reiter,Franziska Weisz,Karl Fischer,Michou Friesz,Amelie Jarolim , 3 Gün İçinde Öleceksin filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Andreas Prochaska bulunmaktadır. Helmut Grasser Yapıtı bir film ! 2007 yapımı filmi Andreas Prochaska yönetmiştir.

28 Hafta Sonra filmi


Filmin başrollerinde ise Jeremy Renner,Rose Byrne,Imogen Poots,Harold Perrineau Jr.,Idris Elba gibi kaliteli isimler bulunuyor. 28 Hafta Sonra yapımcısı ise Danny Boyle . Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. Juan Carlos Fresnadillo ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi Juan Carlos Fresnadillo yönetmiştir.

Simpsonlar: Sinema Filmi filmi izle


David Silverman ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Yeardley Smith,Marcia Wallace,Billie Joe Armstrong , Simpsonlar: Sinema Filmi filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. Simpsonlar: Sinema Filmi yapımcısı ise Matt Groening . 2007 yapımı filmi David Silverman yönetmiştir.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi full izle


Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı , Helena Bonham Carter,Emma Watson,Robert Pattinson,Daniel Radcliffe,Gary Oldman gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi David Yates yönetmiştir. David Heyman Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 138 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda David Yates bulunmaktadır.

Ratatuy filmi


2007 yapımı filmi Brad Bird yönetmiştir. Ratatuy , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Andrew Stanton üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Brad Bird bulunmaktadır. Nefes kesecek 111 dklık film sizleri bekliyor.

Aşkın Kitabı filmi izle


Julian Jarrold ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin başrollerinde ise Anne Hathaway,James McAvoy,Maggie Smith,Joe Anderson,James Cromwell gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Julian Jarrold yönetmiştir. Robert Bernstein Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor.

İyi Şanslar Chuck filmine genel bakış


Yönetmen koltuğunda Mark Helfrich bulunmaktadır. Mike Karz Yapıtı bir film ! Filmin başrollerinde ise Jessica Alba,Jodelle Ferland,Dane Cook,Sasha Pieterse,Chelan Simmons gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Mark Helfrich yönetmiştir. Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor.

Yıldız Tozu filmi


Filmin yapımcılığını Neil Gaiman üstlenmiştir. 2007 yapımı filmi Matthew Vaughn yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn bulunmaktadır. Yıldız Tozu , Robert De Niro,Ben Barnes,Michelle Pfeiffer,Sienna Miller,Henry Cavill gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor.

30 Ocak 2014 Perşembe

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filmi vizyon tarihi


2007 yapımı filmi Russell Mulcahy yönetmiştir. Russell Mulcahy ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Paul W.S. Anderson üstlenmiştir. Milla Jovovich,Ali Larter,Oded Fehr,Spencer Locke,Christopher Egan , Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filminin başrollerini üstleniyor.

3:10 Treni filmi


Filmin yapımcılığını Stephen King üstlenmiştir. Nefes kesecek 122 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise James Mangold . 2007 yapımı filmi James Mangold yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Christian Bale,Russell Crowe,Logan Lerman,Luke Wilson,Ben Foster gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Beyaz Melek film özeti


Beyaz Melek yapımcısı ise Murat Tokat . Beyaz Melek , Sarp Apak,Ali Sürmeli,Erol Günaydın,Gazanfer Özcan,Mahsun Kırmızıgül gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Mahsun Kırmızıgül . 2007 yapımı filmi Mahsun Kırmızıgül yönetmiştir.

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı filmi full izle


Filmin yapımcılığını Robert Zemeckis üstlenmiştir. Angelina Jolie,Anthony Hopkins,John Malkovich,Crispin Glover,Ray Winstone , Beowulf: Ölümsüz Savaşçı filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Robert Zemeckis . 2007 yapımı filmi Robert Zemeckis yönetmiştir.

Kabadayı filmine genel bakış


2007 yapımı filmi Ömer Vargı yönetmiştir. Nefes kesecek 140 dklık film sizleri bekliyor. Şener Şen,Kenan İmirzalıoğlu,İsmail Hacıoğlu,Rasim Öztekin,Aslı Tandoğan , Kabadayı filminin başrollerini üstleniyor. Ömer Vargı Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Ömer Vargı bulunmaktadır.

Geçmiş filmi full izle


2013 yapımı filmi Asghar Farhadi yönetmiştir. Bérénice Bejo,Ali Mosaffa,Valeria Cavalli,Babak Karimi,Tahar Rahim , Geçmiş filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Asghar Farhadi bulunmaktadır. Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Alexandre Mallet-guy Yapıtı bir film !

Eyyvah Eyvah 3 filmi


Eyyvah Eyvah 3 , Ata Demirer,Demet Akbağ,Özge Borak,Serra Yılmaz,Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Eyyvah Eyvah 3 yapımcısı ise Necati Akpınar . 2014 yapımı filmi Hakan Algül yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül bulunmaktadır.

Benim Aşk Pastam filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Kar Wai Wong . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. Benim Aşk Pastam yapımcısı ise Kar Wai Wong . 2008 yapımı filmi Kar Wai Wong yönetmiştir. Natalie Portman,Jude Law,Rachel Weisz,David Strathairn,Norah Jones , Benim Aşk Pastam filminin başrollerini üstleniyor.

İnsandan Sonraki Yaşam filmi


2008 yapımı filmi David De Vries yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise David De Vries . İnsandan Sonraki Yaşam , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. İnsandan Sonraki Yaşam yapımcısı ise David De Vries .

Chocolate film özeti


Filmin yönetmeni ise Prachya Pinkaew . 2008 yapımı filmi Prachya Pinkaew yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Jeeja Yanin,Pongpat Wachirabunjong,Ammara Siripong,Hiroshi Abe,Yanin Vismitananda gibi kaliteli isimler bulunuyor. Chocolate yapımcısı ise Prachya Pinkaew . Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor.

Çarpık Aşk filmine genel bakış


Çarpık Aşk , Keri Russell,Thomas Kretschmann,Axel Wedekind,Thomas Huber,Rainier Meissner gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2006 yapımı filmi Martin Weisz yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Martin Weisz . Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Andreas Schmid Yapıtı bir film !

Carver filmine genel bakış


Yönetmen koltuğunda Franklin Guerrero Jr. bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Franklin Guerrero Jr. yönetmiştir. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Kristyn Green,Savannah Costello,Matt Carmody,Alex Demah,Erik Fones gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını John Thompson üstlenmiştir.

An Empress and the Warriors filmi


An Empress and the Warriors , Donnie Yen,Kelly Chen,Xiaodong Guo,Leon Lai,Zhenghai Kou gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi Siu-tung Ching yönetmiştir. Chung Man Yee Yapıtı bir film ! Siu-tung Ching ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor.

Özgürlük Savaşçısı filmi


Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Uwe Boll . 2007 yapımı filmi Uwe Boll yönetmiştir. Uwe Boll Yapıtı bir film ! Özgürlük Savaşçısı , Jason Statham,Claire Forlani,Matthew Lillard,Ron Perlman,Ray Liotta gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Formidable Rivals filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise Jun-seo Han . 2008 yapımı filmi Jun-seo Han yönetmiştir. Lee Jin-wook,Jong-hyeok Lee,Rim Chae,Hyeon-shik Lim,Kwang-rok Oh , Formidable Rivals filminin başrollerini üstleniyor.

Sokak Dansı film özeti


Adam Shankman Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise John Chu . Adam G. Sevani,Robert Hoffman,Briana Evigan,Harry Shum Jr.,Cassie Ventura , Sokak Dansı filminin başrollerini üstleniyor. 2008 yapımı filmi John Chu yönetmiştir. Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor.

Yôrô Hômu No Seitai: Nikuyoku Herupâ filmini hd izle


2008 yapımı filmi Satoshi Shimomoto yönetmiştir. Satoshi Shimomoto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Asami,Yumi Yoshiyuki,Seiji Nakamitsu,Azusa Sakai , Yôrô Hômu No Seitai: Nikuyoku Herupâ filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor.

Asi Ruh film özeti


2008 yapımı filmi Ersin Kana yönetmiştir. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Ersin Kana . Filmin yapımcılığını Hüseyin Türkan üstlenmiştir.

21 filmine genel bakış


Kevin Spacey,Jim Sturgess,Laurence Fishburne,Kate Bosworth,Aaron Yoo , 21 filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Robert Luketic . Nefes kesecek 123 dklık film sizleri bekliyor. Kevin Spacey Yapıtı bir film ! 2008 yapımı filmi Robert Luketic yönetmiştir.

Öldür.com filmi hakkında


Filmin yapımcılığını Tom Rosenberg üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Billy Burke,Diane Lane,Colin Hanks,Joseph Cross,Perla Haney-jardine gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2008 yapımı filmi Gregory Hoblit yönetmiştir. Nefes kesecek 101 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Gregory Hoblit .

Hancock filmine genel bakış


2008 yapımı filmi Peter Berg yönetmiştir. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Will Smith,Charlize Theron,Jason Bateman,Johnny Galecki,Michael Mann gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Peter Berg bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Will Smith üstlenmiştir.

Dünyanın Merkezine Yolculuk filmi vizyon tarihi


Filmin yapımcılığını Beau Flynn üstlenmiştir. Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Eric Brevig . Filmin başrollerinde ise Brendan Fraser,Josh Hutcherson,Anita Briem,Seth Meyers,Garth Gilker gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2008 yapımı filmi Eric Brevig yönetmiştir.

29 Ocak 2014 Çarşamba

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 filmi vizyon tarihi


The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 yapımcısı ise Denise Di Novi . Nefes kesecek 117 dklık film sizleri bekliyor. Blake Lively,Lucy Hale,Alexis Bledel,Rachel Nichols,Amber Tamblyn , The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 filminin başrollerini üstleniyor. Sanaa Hamri ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2008 yapımı filmi Sanaa Hamri yönetmiştir.

Intikam Günü(ı) filmi full izle


2008 yapımı filmi Isaac Pingree yönetmiştir. Intikam Günü(ı) , Phil Austin,David Fine,Larry Laverty,Mike Reynolds,Kevin Copps gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Isaac Pingree . Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Mike Foodman üstlenmiştir.

Akıllı Ol filmi vizyon tarihi


Filmin yönetmeni ise Peter Segal . Akıllı Ol , Anne Hathaway,Dwayne Johnson,Steve Carell,Bill Murray,Masi Oka gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Akıllı Ol yapımcısı ise Bruce Berman . 2008 yapımı filmi Peter Segal yönetmiştir.

Kadınlar filmi vizyon tarihi


Eva Mendes,Meg Ryan,Debra Messing,Jada Pinkett Smith,Annette Bening , Kadınlar filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Diane English bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Diane English yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Mick Jagger üstlenmiştir.

Porgand Suvitab film özeti


Porgand Suvitab , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Arvo Nuut üstlenmiştir. Nefes kesecek 6 dklık film sizleri bekliyor.